"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

17.5.12

Διαδικτυακό Σεμινάριο –Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης στις Διαταραχές της Προσωπικότητας

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για τους Επαγγελματίες στην Ψυχική Υγεία, το «Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας» ανακοινώνει την διεξαγωγή"Διαδικτυακού Σεμιναρίου-Εργαστηρίου Ευαισθητοποίησης στις Διαταραχές της Προσωπικότητας"
Εισηγήτρια: Βασιλική Βενέτη, Post MA
Κλινική Ψυχολόγος, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια
Υπεύθυνη του "Διεπιστημονικού Δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας"

Το Σεμινάριο-Εργαστήριο θα εξελιχτεί σε τρεις τρίωρες διαλέξεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου, 1 & 8 Ιουνίου 2012 από τις 18:00 μμ ως τις 21:00 μμ.

Το Σεμινάριο-Εργαστήριο απευθύνεται στους ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ψυχοθεραπευτές και στους ειδικούς στο τομέα της απεξάρτησης που έχουν εκπαιδευτική αλλά και επαγγελματική εμπειρία στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Θεραπεία Σχημάτων ή σε άλλο μοντέλο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Το Σεμινάριο-Εργαστήριο στοχεύει στην αναγνώριση, στην εξοικείωση και στην κλινική αξιολόγηση των διαταραχών της προσωπικότητας ενώ δίνεται έμφαση στον σχεδιασμό του κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου το οποίο βασίζεται στις αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Θεραπείας Σχημάτων.

Εκτός από την ανάλυση των θεματικών ενοτήτων, το Σεμινάριο-Εργαστήριο περιλαμβάνει δραστηριότητες πρακτικής εκπαίδευσης, ασκήσεις αυτογνωσίας και σχολιασμούς βιβλιογραφικών περιστατικών.

Η Θεματολογία του Σεμιναρίου-Εργαστηρίου
25 Μαΐου 2012 Η Ομάδα Α των Διαταραχών της Προσωπικότητας
Α μέρος: 301.0 Η Παρανοειδής Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.20 Η Σχιζοειδής Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.22 Η Σχιζότυπη Διαταραχή της Προσωπικότητας. Η Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία & Θεραπεία Σχημάτων
Β μέρος: Εργαστήριο

1 Ιουνίου 2012 Η Ομάδα Β των Διαταραχών της Προσωπικότητας
Α μέρος: 301.7 Η Αντικοινωνική Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.83 Η Μεταιχμιακή-Οριακή Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.50 Η Ιστριονική Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.81 Η Ναρκισσιστική Διαταραχή της Προσωπικότητας. Η Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία & Θεραπεία Σχημάτων
Β μέρος: Εργαστήριο

8 Ιουνίου 2012 Η Ομάδα Γ των Διαταραχών της Προσωπικότητας
Α μέρος: 301.82 Η Αποφευκτική Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.6 Η Εξαρτητική Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.4 Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή της Προσωπικότητας, 301.9 Διαταραχή της Προσωπικότητας μη Προσδιοριζόμενη Αλλιώς. Η Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία & Θεραπεία Σχημάτων
Β μέρος: Εργαστήριο

Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου-Εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν «Βεβαίωση Συμμετοχής στο Σεμινάριο-Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης στις Διαταραχές της Προσωπικότητας
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δομή του Σεμιναρίου-Εργαστηρίου, τον τρόπο διεξαγωγής αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο 210 6993276, Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 12:00 πμ μέχρι τις 20:00 μμ.

Κόστος Σεμιναρίου-Εργαστηρίου: 100 ευρώ. Παρέχεται έκπτωση 20% στους σπουδαστές του ΔΔΕΕΨΥ.

Βασιλική Βενέτη, Post M.A.
Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
Υπεύθυνη του ΔΔΕΕΨΥ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: