"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

5.11.13

Oμάδες Γονέων






Σε μία κοινωνία που μεταβάλλεται διαρκώς, ο θεσμός της οικογένειας δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Θέλοντας να συμβάλλουμε επιτυχημένα στην εξισορρόπηση του οικογενειακού συστήματος διοργανώνουμε Ομάδες Γονέων, οι οποίες εκτός από εκπαιδευτικά λειτουργούν και συμβουλευτικά στοχεύοντας στην εξομάλυνση των εμποδίων που δρουν ανασταλτικά στην ομαλή διαντίδραση των μελών της οικογένειας. 

Η Ομάδα Γονέων εξελίσσεται σε καθορισμένες συναντήσεις με δεκαπενθήμερη συχνότητα και απευθύνεται στους γονείς που επιθυμούν να διαχειριστούν θέματα που αφορούν στους ρόλους και στις δυναμικές της οικογενειακής δομής. Η Ομάδα Γονέων καλοδέχεται νέα μέλη καθ' όλη την διάρκεια της εξέλιξης της.

Στις συναντήσεις της Ομάδας Γονέων, δίνουμε έμφαση στην σημαντικότητα και στην ενίσχυση της επικοινωνίας εστιάζοντας στην ανεύρεση τρόπων επίλυσης των συγκρούσεων που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην οριοθέτηση της σχέσης γονιού-παιδιού, καθώς και στην αναγνώριση αλλά και στην κάλυψη των συναισθηματικών και ψυχολογικών αναγκών των παιδιών.

Σχολιάζουμε αναλυτικά θέματα όπως είναι η επιθετικότητα, η αδελφική αντιζηλία, η σχολική βία, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, το διαζύγιο, η χρήση ουσιών, το πένθος και άλλα πολλά που φαίνεται να προκύπτουν στην καθημερινότητα των παιδικών και εφηβικών χρόνων.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην Ομάδα Γονέων, επικοινωνήστε με την Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA, καλώντας το 210.6993276, Δευτέρα-Παρασκευή, 12:00-20:00.
 

Επαγγελματική Δεοντολογία
Κατά την παροχή των υπηρεσιών της Ομάδας Γονέων διατηρούνται αυστηρά οι όροι της άσκησης του επαγγέλματος ακολουθώντας πιστά το απόρρητο και τον κώδικα δεοντολογίας της συμβουλευτικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: