"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

10.11.14

Για την Συμμετοχή του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στην Πάτρα
Σε μία πόλη που σφύζει από ζωή, στην Πάτρα και, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Η έναρξη του Συνεδρίου την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 σήμανε την αρχή των εργασιών οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Η Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA εκπροσωπώντας το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® παρουσίασε την έρευνα με θέμα "Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της συστηματικής απευαισθητοποίησης και της διεκδικητικής εκπαίδευσης στην εξέλιξη της συμβουλευτικής διαδικασίας".«Οι εντυπώσεις είναι πολλές, μία όμως ξεχωρίζει και περιγράφεται με την αίσθηση που αφήνει η αξιοσημείωτη συμμετοχή των παρευρισκόμενων στο συνέδριο. Άνθρωποι όλων των ηλικιών με ζωηρό το ενδιαφέρον για πληροφόρηση στην επιστήμη της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

Εκκολαπτόμενοι αλλά και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και άλλων Πανεπιστημίων της Ελλάδος, σπουδαστές Ανθρωπιστικών και Ψυχολογικών Επιστημών, άνθρωποι που ήθελαν να μάθουν για τις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, ήταν όλοι τους εκεί στις 13:30 την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Ι13. 

Γλυκιά ανάμνηση της εμπειρίας αποτελεί πια η προσηλωμένη έκφραση των ανθρώπων που τίμησαν με την παρουσία τους την συμμετοχή μου στο Συνέδριο. Τίποτε δεν είναι αρκετό να περιγράψει τα συναισθήματα που νιώθω για όσους παρευρέθησαν στην παρουσίαση και θέλοντας να ευχαριστήσω κάθε ένα ξεχωριστά θα πω ότι:

«Πραγματικά απόλαυσα τον χρόνο που μοιράστηκα μαζί σας!»

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA
Επιστημονική Υπεύθυνη ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα
Υπεύθυνη Διεύθυνσης Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd

Δεν υπάρχουν σχόλια: