"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

21.3.13

Veneti CPT Services Ltd-Κύπρος: Δραστηριότητες Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου 2013!

alt
Η Veneti Counseling, Psychotherapeytic and Training Services Ltd ανακοινώνει τις Νέες Δραστηριότητες της Εταιρείας που θα διεξαχθούν στην Λευκωσία της Κύπρου τους μήνες ΑπρίλιοΜαΐο και Ιούνιο 2013. Οι Νέες Δραστηριότητες περιλαμβάνουν Εξειδικευμένα Σεμινάρια που αφορούν τους Ειδικούς στην Ψυχική Υγεία, Σεμινάρια για τις Μικρομεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις καθώς και ΔΩΡΕΑΝ OnLine Συμβουλευτική Υποστήριξη για κάθε ανθρώπο που αισθάνεται προβληματισμένος.

ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλές
Η Βασιλική Βενέτη, Post MA, Κλινική Ψυχολόγος,Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη Διεύθυνσης της Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd θα παρέχει μέσω Skype Συμβουλές ΔΩΡΕΑΝ την Τετάρτη 10 Απριλίου, 8 Μαΐου και 12 Ιουνίου 2013 από τις 17:00-19:00.

Σεμινάρια Για τους Ειδικούς στην Ψυχική Υγεία
Στα πλαίσια των Επιμορφωτικών Δραστηριοτήτων, η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd διοργανώνει Σεμινάρια αλλά και Εκδηλώσεις τόσο για την συνεχιζόμενη κατάρτιση των Ειδικών Ψυχικής Υγείας σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις της επιστημονικής κοινότητας όσο και για την ενημέρωση του ευρύ κοινού αναφορικά με την αποτελεσματική διαχείριση σημαντικών θεμάτων ψυχολογικού ενδιαφέροντος.

Σεμινάριο –Εργαστήριο 6 & 7 Απριλίου 2013: Κλινική Διαγνωστική Συνέντευξη, Δόμηση Ιστορικού & Θεραπευτικό Πλάνο

Σεμινάριο–Εργαστήριο 18 &19 Μαΐου 2013: Βασικές Αρχές Ψυχοπαθολογίας. Από το DSM-IV-TR στο DSM-5

Σεμινάρια για Επιχειρήσεις
Η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd αποβλέποντας στην ψυχολογική ενδυνάμωση των εργαζομένων διεξάγει Εξειδικευμένα Σεμινάρια για τον Επιχειρηματικό Κόσμο στοχεύοντας στην Ευαισθητοποίηση, στην Πρόληψη και στην Αντιμετώπιση των ψυχολογικών ζητημάτων που γεννιούνται στον επαγγελματικό χώρο και εμποδίζουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Σεμινάριο-Εργαστήριο 1 & 2 Ιουνίου 2013: «Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ»

Σεμινάριο-Εργαστήριο 15 &16 Ιουνίου 2013: «Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Δείτε αναλυτικές τις Δραστηριότητες της Veneti CPT Services Ltd

Δεν υπάρχουν σχόλια: