"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

10.7.13

Veneti CPT Services Ltd: 8 Ιουλίου 2013: Ανακοίνωση των Προγραμμάτων Κατάρτισης για το έτος 2013-2014

Η Veneti CPT Services Ltd ανακοινώνει τα Επαγγελματικά Προγράμματα Κατάρτισης για το έτος 2013-2014. Οι Δραστηριότητες Κατάρτισης της Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd, στηριζομένες στην αναθεωρημένη έκδοση του DSM-5, στοχεύουν στην Εξειδικευμένη Επαγγελματική Επιμόρφωση των Εφαρμογών της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας αποβλέποντας στην άρτια και ολοκληρωμένη κατάρτιση των Ειδικών στην κοινότητα της Ψυχικής Υγείας.

Πρόσθετα, η Veneti CPT Services Ltd σε συνεργασία με το ΔΔΕΕΨΥ-Ελλάδα παρέχουν Διαδικτυακά Προγράμματα Κατάρτισης στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία συγκεκριμένων ομάδων Ψυχικών Διαταραχών.

Μέσω της Veneti CPT Services Ltd, τα Διαδικτυακά Προγράμματα Κατάρτισης διεξάγονται ταυτόχρονα με την Κύπρο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αίγυπτο, στην Μεγάλη Βρετανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Λουξεμβούργο, στην Ολλανδία.   

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις Επιμορφωτικές Δραστηριότητες 2013-2014 της Veneti CPT Services Ltd καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ενότητες στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.venetiservices.eu
Καλή Επιμορφωτική Χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: