"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

18.7.12

Το ΔΔΕΕΨΥ καλοσωρίζει τη Νέα Χρονιά

Ο πρώτος χρόνος δραστηριοποίησης του "Διεπιστημονικού Δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας" στον χώρο της εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης για τους ειδικούς στην Ψυχική Υγεία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η Επιστημονική Ομάδα του ΔΔΕΕΨΥ ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στις Επιμορφωτικές Δραστηριότητες αλλά και όσους συνέβαλλαν δημιουργικά στην διάδοση και στην υποστήριξη της επιστημονικής φιλοσοφίας του Δικτύου.

Και καθώς ένας προοδευτικός κύκλος κλείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις, μια νέα αρχή χαράζεται στην συνέχεια της πορείας του ΔΔΕΕΨΥ.

Η Επιστημονική Ομάδα του "Διεπιστημονικού Δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας" υποδέχεται την Επιμορφωτική Χρονιά 2012-2013 καλοσωρίζοντας τους Επιστήμονες που θα ενταχθούν στο δυναμικό του Δικτύου και, ανακοινώντας τα Επαγγελματικά Προγράμματα Κατάρτισης που θα υλοποιηθούν στην διάρκεια της χρονιάς, δεσμεύεται για την διασφάλιση της μέγιστης προσοχής στα επαγγελματικά ενδιαφέροντα αλλά και στα επιμορφωτικά συμφέροντα των μελλοντικών καταρτιζομένων. 

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΔΔΕΕΨΥ.

Βασιλική Βενέτη, Post MA
Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
Επιστημονική Υπεύθυνη του ΔΔΕΕΨΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: