"Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό ταξίδι από εκείνο της γνωριμίας με τον εαυτό"

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA - Vasiliki G. Venetis, Post MA

8.1.13

ΔΔΕΕΨΥ: Πρόγραμμα Εξοικείωσης στις Βασικές Αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας

Έναρξη Προγράμματος Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013
 
Το "Πρόγραμμα Εξοικείωσης στις Βασικές Αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας" απευθύνεται στους Σπουδαστές και Φοιτητές Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, στους Συμβούλους, στους Ψυχολόγους, στους Ψυχοθεραπευτές που επιθυμούν να γνωρίσουν θεωρητικά αλλά και πρακτικά τις Βασικές Αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα την δυνατότητα εξοικείωσης με το Γνωσιακό-Συμπεριφορικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας.
alt
Το Πρόγραμμα Εξοικείωσης διαρκεί έξι μήνες και ολοκληρώνεται σε 6 Θεματικές Ενότητες. Κάθε Θεματική Ενότητα έχει μηναία συχνότητα και εξελίσσεται σε ένα Σαββατοκύριακο από τις 10:00 πμ μέχρι τις 17:00 μμ κατά το οποίο οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα θεωρητικά θέματα της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας και των Ψυχικών Διαταραχών συμμετέχοντας στις διαλέξεις, και προχωρόντας σε πρακτικές δραστηριότητες εξοικειώνονται με τις τεχνικές και τις παρεμβάσεις της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.
Η Θεματολογία του Προγράμματος περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:
 
Εξοικείωση με την Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία 
Αγχώδεις Διαταραχές και Διαταραχές ΔιάθεσηςΣχιζοφρένεια και Άλλες Ψυχωτικές Διαταραχές
Σωματόμορφες Διαταραχές και Σεξουαλικές Διαταραχές
Διαταραχές στην Πρόσληψη Τροφής και Διαταραχές του ΎπνουΔιαταραχές της Προσωπικότητας και Λοιπά Θέματα Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας
 
Άλλες Πληροφορίες για το Προγράμμα Εξοικείωσης
Συμμετοχή: Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι παρόντες σε όλες τις συναντήσεις του προγράμματος εφόσον έχουν μελετήσει την καθορισμένη θεωρία η οποία στηρίζεται στην πρόσφατη σχετική βιβλιογραφία αλλά και στις νεότερες ερευνητικές και επιστημονικές ανακοινώσεις.
Χορηγείται: Πιστοποιητικό Εξοικείωσης στις Βασικές Αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.
Κόστος του Προγράμματος Κατάρτισης: 900 ευρώ το οποίο καλύπτεται σε 6 ισόποσες καταβολές των 150 ευρώ. Κάθε καταβολή τακτοποιείται πριν από κάθε συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην δομή του προγράμματος και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Βασιλική Βενέτη, Post MA καλώντας στο + 30 210 6993276, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 12:00 ως τις 20:00.

Πήγη: Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας
www.depsy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: